Jelgavas novadā liela interese par māju apsaimniekošanu un siltināšanu

07.03.2012.

6. martā Jelgavas novada pašvaldība sadarbībā ar Europe Direct Informācijas centru Jelgavā organizēja semināru par grāmatvedības kārtošanas pamatprincipiem, VID iesniedzamajiem pārskatiem un atskaitēm, kā arī Eiropas Savienības fondu piesaistes iespējām Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovācijai.

Semināra lektori – Diāna Cīrule, VID Jelgavas klientu apkalpošanas centra Klientu apkalpošanas nodaļas galvenā nodokļu inspektore un SIA „AUGMENTUM” pārstāve Signe Kajaka sniedza izglītojošu un skaidrojošu informāciju, kā arī atbildēja uz iedzīvotājiem neskaidrajiem jautājumiem.

Par sanāksmi lielu interesi bija izrādījuši topošo apsaimniekošanas biedrību pārstāvji, kā arī citi interesenti. Visaktīvāk iedzīvotāji iesaistījās diskusijās par daudzdzīvokļu ēku siltināšanu un renovāciju, kas ir nozīmīgs faktors energoresursu taupīšanā un ēku energoefektivitātes paaugstināšanā.

Pašvaldības vadība aicināja iedzīvotājus izmantot Eiropas finansiālo atbalstu un rakstīt projektus, lai iegūtu līdzfinansējumu ēkas siltināšanai un renovācijai. Pašvaldības attīstības nodaļa būs pretīmnākoša, palīdzot projekta rakstīšanā. Par konsultāciju laiku var vienoties, zvanot pa tālruni 63022238.

Informatīva prezentācija par ES finansējuma piesaisti ēku siltināšanai – skatīt šeit.

Seminars_06.03 Seminars_06.03_1 Seminars_06.03_2 Seminars_06.03_3 Seminars_06.03_4



 



Iesakām