Europe Direct rīko semināru tūrisma uzņēmējiem

02.06.2011.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar  “Europe Direct” informācijas centru Jelgavā ceturtdien, 9. jūnijā pl. 9.30 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī rīko semināru Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmējiem „Tūrisma sezona 2011 – piedāvājums un aktualitātes”.

Europe Direct Informācijas centrs organizē šādus seminārus jau vairākus gadus, lai dotu iespēju uzņēmējiem uzzināt nozares aktualitātes, saņemt informāciju par pieejamo atbalstu uzņēmējdarbības aktivitāšu veicināšanai, kā arī iepazīt ES projektu ieviešanas labās prakses piemērus.

Semināra ietvaros tūrisma uzņēmēji tiks iepazīstināti ar 2011.gada tūrisma sezonas aktualitātēm, tiks pārrunāta sadarbības veicināšana starp Jelgavas reģionālo tūrisma centru un uzņēmējiem. Ar Latvijas tūrisma aktualitātēm iepazīstinās Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktors Armands Slokenbergs, savukārt ar Lauku tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” pieredzi dalīsies asociācijas prezidente Asnāte Ziemele. Uzņēmēji tiks iepazīstināti arī ar pieejamo atbalstu uzņēmējdarbības aktivitāšu veicināšanai, par ko zinās stāstīt Dace Strautkalne no Zemgales plānošanas reģiona administrācijas.

Pēc semināra visi aicināti piedalīties pieredzes apmaiņas braucienā uz vairākiem tūrisma objektiem Jelgavas apkārtnē, apmeklējot Zemgales Olimpisko centru, kuģīti “Frīda” pie “Zemnieka cienasta”, Ozolnieku motosporta muzeju, kaziņu fermu „Līcīši”, viesu namu „Skalbes” un LLU Zirgkopības mācību centru „Mušķi”. Vairāk informācijas semināra darba kārtībā (pielikumā).

Dalība seminārā tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, jo vietu skaits ir ierobežots. Pieteikšanās semināram līdz otrdienai, 7. jūnijam pl. 12.00, pa telefonu 63005448, 63005447 vai pa e-pastu vita.kinderevica@tornis.jelgava.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un pārstāvēto uzņēmumu/organizāciju.



 



Iesakām