Diskusijā pie kafijas tases 19. maijā – „Solidaritāte vai savrupība?“

13.05.2011.

19. maijā pulksten 16:00 Jelgavas reģionālajā pieaugušo izglītības centrā (mazajā zālē) Svētes ielā 33, Jelgavā, notiks saruna par tēmu „Solidaritāte vai savrupība?”. Diskusiju ciklu “Sarunas pie kafijas tases” vada filosofs, Latvijas Universitātes prof. Dr. phil. Igors Šuvajevs, kā eksperti tajā piedalīsies Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, politologs Ivars Ījabs un RSU Humanitāro zinātņu katedras vadītāja, Dr.phil.Vija Sīle.
Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā kopš 2007. gada rīko sabiedriskas diskusijas par Latvijai un Eiropas Savienībai nozīmīgām tēmām neformālā gaisotnē, kas apvienotas diskusiju ciklā ”Eirodzīve – kāpēc?”. Sarunās piedalās Latvijā pazīstami cilvēki – viedokļu līderi: eksperti, zinātnieki un politiķi. Sarunu mērķis ir mudināt paraudzīties uz mūsdienu sabiedrību, tās vērtībām, nebūt vienaldzīgiem par jautājumiem, kas skar katru no mums, un runāt par cilvēku izjūtām Latvijā un Eiropā.
Sarunas ir iespēja tikties, dalīties domās par Latviju Eiropas Savienībā, diskutēt, bagātināt sevi un citus, veidot augsni vērtīgām idejām un paraudzīties uz Eiropas Savienību no cita skatu punkta, tādēļ aicinām piedalīties katru interesentu un aktīvu pilsoni.

Sīkāka informācija:
Tabita Šķerberga
Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā
tel. 63012258
tabita.skerberga@jelgavasnovads.lv



 



Iesakām