Jelgavā būs NVO Informācijas diena

24.11.2009.

Piektdien, 4. decembrī, pulksten 11 kafejnīcas «Silva» 2. stāva zālē notiks NVO Informācijas diena. Tās laikā interesentiem būs iespēja uzzināt, kas NVO sagaida 2010. gadā. Interesenti pasākumam var pieteikties līdz 3. decembrim. 

Informācijas dienu rīko Jelgavas „Europe Direct” informācijas centrs sadarbībā ar Zemgales NVO atbalsta centru. Pasākumā piedalīsies pārstāvji no Nodarbinātības valsts aģentūras, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts izglītības attīstības aģentūras un citām iestādēm.

Visiem interesentiem šajā pasākumā būs iespēja uzzināt aktuālāko informāciju par 2010. gadu – ko fondi piedāvās 2010. gadā; kādas iespējas ir sadarboties ar Nodarbinātības valsts aģentūru, pieņemot darbā bezdarbniekus; kādi gada pārskati būs jāiesniedz par 2009.gadu un citas lietas.

Papildu tam semināra dienaskārtībā iekļauta informācija par Latvijas patērētāju interešu aizstāvības asociācijas projektu, kas paredz pētīt siltumenerģijas izmaksas Latvijā, kā arī Zemgales NVO centra prezentācija tiem, kas vēlas uzzināt, kā uzrakstīt veiksmīgu projektu (prezentācija sāksies pulksten 15).

Pieteikties Informācijas dienai var līdz 3.decembra pulksten 13, rakstot uz e-pastu europe.direct@jrp.lv vai zvanot pa tālruni 63022751.



 



Iesakām