Aicina pieteikties video konkursam „MEKLĒJAM EIROPU TEPAT”

17.04.2010.

Interneta portāls www.esmaja.lv izsludina video konkursu „Meklējam Eiropu tepat”, kura mērķis ir veicināt radoši un, iespējams, nedaudz citādi kā ierasts parādīt, kā Eiropa ienākusi Latvijā (piemēram, tīrāka vide, kvalitatīvāka un drošāka iepirkšanās, labāki ceļi un lielāka satiksmes drošība u.c.). Konkursa tēma – „Meklējam Eiropu tepat!”, formāts – video materiāls, saturs – konkursa dalībnieku radošās izpausmes brīvība!


Maijā apritēs seši gadi, kopš Latvija ir viena no Eiropas Savienības dalībvalstīm. Šajā laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs ir iepazinis Eiropu tuvāk – Latvijas lauksaimnieki un uzņēmēji saņem Eiropas Savienības atbalstu no ES fondiem, jauniešiem pavērušās plašas iespējas studēt un saņemt stipendijas ārpus Latvijas robežām, ikviens no mums brīvi var pārvietoties Eiropas Savienībā, veltot vairākas stundas robežu šķērsošanai un vēl, un vēl, un vēl. Pieredze par to, ko nozīmē Latvijai būt Eiropas Savienībā, ir ikvienam no mums, un galvenais – ikvienam no mums tā ir bijusi atšķirīga un unikāla.

Konkursā aicināti piedalīties skolēni, studenti, jaunieši un visi pārējie, kuri vēlas parādīt Eiropu Latvijā savā skatījumā. Konkursā var piedalīties individuāli vai komandā līdz 5 cilvēkiem. Lai piedalītos konkursā dalībniekiem no 2010.gada 14.aprīļa līdz 2010.gada 20.aprīlim jāiesniedz aizpildīts elektroniskais pieteikums, kas pieejams interneta vietnē http://videokonkurss2010.esmaja.lv/.
Konkursa uzvarētāju noteikts portāla www.esmaja.lv lasītāji, laika posmā no 2010.gada 3.maija līdz 2010.gada 7.maija pulksten 17:00 portālā www.esmaja.lv balsojot par katras komandas vērtēšanai nodoto video materiālu. Uzvarētājs tiks paziņots 2010.gada 9.maijā Eiropas Savienības Dārza svētku pasākuma ietvaros.

Konkursa uzvarētājiem kā balvas būs iespēja saņemt apmācības „Drošas braukšanas poligonā” vai braucienu ar kartingiem Sporta kompleksā 333, dāvanu kartes „Aerodium” vertikālajos vēja tuneļos, iespēju izbaudīt aktīvo atpūtu piedzīvojumu parkā „Mežakaķis”, savukārt, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā piešķirs simpātiju balvu – velosipēdu, kā arī paredzētas citas pārsteiguma balvas.

Iepazīties ar video konkursa „Meklējam Eiropu tepat” nolikumu, kā arī pieteikt savu dalību konkursā iespējams interneta vietnē http://videokonkurss2010.esmaja.lv/ vai lejupielādēt. Papildus informāciju par konkursu var saņemt, rakstot uz e-pasta adresi redakcija@esmaja.lvvai zvanot pa tālruni 67625339.

Video konkurss tiek finansēts no Eiropas Komisijas un Latvijas valdības noslēgtās Vadības partnerības līdzekļiem, kuras mērķis ir sabiedrības informēšana par Eiropas Savienību.

Birkas: , ,



 



Iesakām