„Mēs un klimata pārmaiņas” Kalnciema vidusskolā

02.02.2010.

Otrdien, 2.februārī Jelgavas „Europe Direct” informācijas centra darbinieki tika uzaicināti uz Kalnciema vidusskolu Valgundes novadā, lai informētu skolēnus par klimata pārmaiņām.
Skolā jau vairākas nedēļas notiek klimata pārmaiņām veltīti pasākumi – skatītas tematiskās filmas, zīmēti plakāti, tāpēc „Europe Direct” informācijas centra sagatavotā prezentācija un konkurss par klimata pārmaiņu un globālās sasilšanas tematiku bija kā labs papildinājums.
Prezentāciju noklausījās gan 10.-12.klašu skolēni un 7.-9.klašu skolēni, kopā 87 bērni un arī viņu skolotāji. Pasākuma ietvaros jaunieši uzzināja, kas ir klimata pārmaiņas, kas tās izraisa, ko dara valstu valdības un ko var darīt ikviens iedzīvotājs, lai tās mazinātu.
Noslēgumā bērniem tika demonstrētas tematiskās filmiņas un arī apbalvoti viktorīnas uzvarētāji, kas saņēma „Europe Direct” sagatavotos suvenīrus – bukletu „Tavas iespējas Eiropas Savienībā”, atstarotājus un pildspalvas.

kalnciems01 kalnciems02 kalnciems03 kalnciems04 kalnciems05 kalnciems06 kalnciems07 kalnciems08 kalnciems09 kalnciems10 kalnciems11

Birkas: , , ,



 



Iesakām