Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā novada pirmklasniekiem pasniedz noderīgas dāvanas

09.09.2013.

Lai veicinātu Jelgavas novada skolu mazo skolēnu drošību ceļā no mājām uz skolu, Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā parūpējies par vērtīgu un noderīgu dāvanu visiem 250 novada skolu pirmklasniekiem – atstarotājiem ar Eiropas Savienības un novada identitātes simboliem, kas tika pasniegti jaunā mācību gada pirmajās dienās.

Tāpat prieku par pirmo skolas dienu un skolas gaitu sākumu vēl lielāku darīja Europe Direct Informācijas centra Jelgavā dāvātie baltie baloni. Arī tos rotāja ES karogs un Jelgavas novada logo un sauklis „Jelgavas novads – stabilai nākotnei!”, tādējādi stiprinot jaunās paaudzes piederības apziņu savai dzimtajai vietai – pagastam, novadam, Latvijai un Eiropai. Jāpiebilst, ka šādas dāvanas mazākajiem skolēniem Jelgavas novadā tiek pasniegtas pirmo reizi.

Plānots, ka ar Europe Direct Informācijas centra Jelgavā atbalstu drīzumā arī tiks izdots buklets – kalendārs skolēniem, kurā būs atrodami interesanti fakti un dati gan par Jelgavas novadu, gan Eiropas valstīm, tādējādi interesantā veidā saistoši atklājot zināmo un nezināmo par tuvāko apkārtni un – nu jau – 28 ES dalībvalstīm.

Informāciju sagatavoja:

 Anita Škutāne
Europe Direct Informācijas centra Jelgavā speciāliste
tel. 63048446
anita.skutane@jelgavasnovads.lv
www.edic.jrp.lv

1_septembris_Eleja



 



Iesakām