Eiropas dienas pasākumi – gan jauniešiem, gan senioriem

07.05.2013.

Atzīmējot Eiropas dienu Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā organizēs vairākus pasākumus. 8. maijā notiks pasākums Jelgavas Valsts ģimnāzijā, kurā piedalīsies un skolēnus ar savu pieredzei dažādās Eiropas valstīs iepazīstinās jaunieši no Itālijas. Savukārt 9. maijā, lai veicinātu un popularizētu veselīgu dzīves veidu, Jelgavas pilsētas pensionāru biedrība sadarbībā ar EDIC organizē nūjošanas pasākumu senioriem “Kopā ar Eiropu”, kurā piedalās Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada seniori un Talsu aktīvie nūjotāji. Pasākumā padomus nūjošanā un aktīva dzīvesveida praktizēšanā sniegs Latvijas Tautas sporta akadēmijas instruktori, par Eiropas dienu un Pilsoņu gadu 2013 stāstīs EDIC pārstāvji.
Bet šīs nedēļas nogalē 11. maijā plkst. 22:00 jeb uzreiz pēc hokeja spēles Latvija – Vācija Eiropas Parlamenta Informācijas birojs Latvijā aicina uz Eiropas dienai veltītu bezmaksas koncertu mūzikas klubā Jelgavas krekli (Jelgava, Lielā ielā 19a). Spēlēs grupa Astro’n'out un DJ Toms Grēviņš.
Eiropas nedēļas aktivitātes noslēgsies 14. maijā, kad Vircavas un Lielplatones muižas parkos tiks stādīti koki un košumkrūmi un speciālists arborists informēs jauniešus par vides aizsardzības nozīmi un bioloģisko daudzveidību vēsturiskajos parkos.

eiropas_diena2 Eiropas_diena_gimnazija_1 Eiropas_diena_gimnazija_2 Eiropas_diena_gimnazija_3 Eiropas_diena_gimnazija_4 Eiropas_diena_gimnazija_5 Eiropas_diena_gimnazija_6 Eiropas_diena_gimnazija_7 Eiropas_diena_nujosana Eiropas_diena_nujosana_1 Eiropas_diena_nujosana_2 Eiropas_diena_nujosana_3 Eiropas_diena_nujosana_4 Eiropas_diena_nujosana_5 Eiropas_diena_nujosana_6 Eiropas_diena_nujosana_7 Eiropas_diena_nujosana_8



 



Iesakām