Ziemassvētku pasākums Eiropas Senioru gada noskaņās

07.12.2012.

Atkal atnācis Ziemassvētku gaidīšanas laiks un laiks arī tradicionālajam Europe Direct organizētajam Jelgavas novada senioru Ziemassvētku pasākumam. Šogad  to sagaidām īpaši svinīgā noskaņā, jo, atzīmējot Eiropas Aktīvu vecumdienu un paaudžu solidaritātes gadu, par aktīvu līdzdalību sabiedriskajās aktivitātēs un ieguldījumu vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanā ar novada pašvaldības Pateicības rakstu tiek apbalvoti 15 seniori, aktīvākie no katra pagasta, kā arī novada pensionāru apvienības un invalīdu biedrības vadītājas. Kā katru gadu, senioru Ziemassvētku pasākumu EDIC organizē ciešā sadarbībā ar pašvaldības vadību un Attīstības nodaļu.IMG_3924_lab

Aizvadītais gads Jelgavas senioriem ir bijis ļoti aktīvs – gan organizējot visdažādākos pasākumus pagastos, gan piedaloties novada svētkos ar plašu programmu, ielīgojot Vasaras saulgriežus, un vēl un vēl. Arī pašiem dažkārt ir šķitis pārsteidzoši, cik daudz un dažādas aktivitātes prot un spēj seniori – dzejoļu radīšana, velobraukšana, nūjošana, aušana, visdažādāko rokdarbu un kulinārijas brīnumu veidošana. Un ne mazāk svarīgi ir ar šīm prasmēm dalīties ar jauno paaudzi, tādēļ daudzi no pasākumiem ir izvērtušies par jaukām paaudžu sadarbības iespējām. Šķiet, ka vietumis tikai šogad esam īsti apjautuši, cik nozīmīgs pašvaldības dzīvē ir senioru ieguldījums.

Senioru Ziemassvētku pasākums notiks 11. decembrī Zaļenieku Kultūras namā, svētku programmā būs 3 paaudžu pašdarbības kolektīvu priekšnesumi un Jelgavas novada jauniešu bigbenda koncerts.

EDIC novēl visiem senioriem priecīgu Ziemassvētku laiku un veselīgu, mīlestības pilnu Jauno gadu!



 



Iesakām