EDIC piedalās Līvbērzes pagasta svētkos

02.08.2012.

28. jūlijā Līvbērzes pagasta svētkos Europe Direct Informācijas centrs piedalījās ar informatīvo stendu, radošajām aktivitātēm un Eiropas Laimes ratu.

Šajā vasarā EDIC ir piedalījies vairākos Jelgavas novada brīvdabas pasākumos – Bērnu svētkos, Līgo pasākumā senioriem, novada svētkos, kas liecināja par apmeklētāju interesi, tādēļ saņēmām uzaicinājumu ar informāciju un radošajām darbnīcām  dažādot Līvbērzes pagasta svētku programmu. Daudzi, kas bija izvēlējušies šajā  karstajā jūlija pēcpusdienā apmeklēt  sava pagasta pasākumu, pavadīja laiku EDIC stendā „Mēs Līvbērzē, Jelgavas novadā, Eiropā”– izkrāsoja un zīmēja ES valstu karogus, salika Eiropas puzli, gatavoja rotas un pūta balonus Eiropas Savienības karoga krāsās un ar novada logo, griežot Eiropas Laimes ratu, ieguva EDIC suvenīrus.

Īpaši plaši pasākumā bija pārstāvētas ģimenes ar bērniem. Stendā bija pieejami bezmaksas informatīvie materiāli.

Svetki_Livberze_1 Svetki_Livberze_2 Svetki_Livberze_3 Svetki_Livberze_4 Svetki_Livberze_5 Svetki_Livberze_6 Svetki_Livberze_7 Svetki_Livberze_8 Svetki_Livberze_9 Svetki_Livberze_21 Svetki_Livberze_22 Svetki_Livberze_23



 



Iesakām