Atraktīvi par Eiropas Savienību novadu Bērnu svētkos

04.06.2012.

27. maijā Elejas muižas parka estrādē norisinājās gadskārtējie Bērnu svētki. To mērķis gadu no gada ir nemainīgs – veicināt Jelgavas un Ozolnieku novada interešu izglītības pulciņu radošo spēju izaugsmi un nostiprināt to māksliniecisko līmeni, katram skolēnam dodot iespēju sniegt savu personisko ieguldījumu svētku norisē.

Tā kā Eiropas Savienībā šis ir pasludināts par Eiropas paaudžu solidaritātes gadu, šogad kopā ar bērniem lielajā koncertā dejās vienojās arī pieaugušie dejotāji.  

Mēģinājumu un koncerta starplaikos bērniem bija iespēja interesanti pavadīt laiku – piedalīties radošajās darbnīcās, izgatavojot savu māla trauku, aplikāciju vai citu jauku un krāsainu lietu. Arī Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā savā stendā deva iespēju saņemt bezmaksas bukletus, piedalīties viktorīnā, griežot Eiropas Laimes ratu, par pareizām atbildēm saņemot balviņas un EDIC suvenīrus. Bērniem bija liela interese par Eiropas valstīm un interesantiem faktiem par tām.
EDIC stendā darbojās Elejas pagasta brīvprātīgie jaunieši.

Bernu_svetki_Eleja_3 Bernu_svetki_Eleja Bernu_svetki_Eleja_1 Bernu_svetki_Eleja_2 Bernu_svetki_Eleja_4 Bernu_svetki_Eleja_5



 



Iesakām