Svētki Jelgavas novada senioriem

19.12.2011.

16. decembrī Jelgavas novada pašvaldības lielā zālē valdīja īpaša noskaņa – šeit uz Ziemassvētku pasākumu pulcējās Jelgavas novada pensionāru apvienības un invalīdu biedrības biedri. Jau trešo gadu šo pasākumu atbalsta Europe Direct informācijas centrs, sniedzot prezentāciju par Eiropas Savienību, iesaistot klātesošos viktorīnā un sagādājot dāvanas un svētku cienastu. Pagājušajā gadā uz šo pasākumu pirmo reizi tika aicināti arī sociālās aprūpes centru iemītnieki, un ar prieku jāsaka, ka šogad atsaucība bija vēl lielāka, tādēļ zāle bija aizpildīta līdz pēdējai vietai.

Šis pasākums ir galvenokārt vērsts uz to, lai sagādātu svētku prieku cilvēkiem, kam vecuma vai slimības dēļ nav iespējas iegūt informāciju, iziet sabiedrībā un apmeklēt kultūras pasākumus.

Pasākuma dalībniekus apsveica Jelgavas novada domes priekšsēdētāja vietniece Aija Tračuma, pensionāru apvienības vadītāja Vaira Holendere un invalīdu biedrības priekšsēdētāja Tamāra Šķirpa, visi kopā noklausījās muzikālu uzvedumu „Ziemassvētku pārdevējs”, savukārt Europe Direct Informācijas centra vadītāja Tabita Šķerberga informēja par aizvadītā Brīvprātīgā darba gada, kā arī 2012. – Aktīvas novecošanas un paaudžu solidaritātes gada aktivitātēm. Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma saldumu paciņu un visi kopā cienājās pie svētku galda. Aktīvu atbalstu pasākuma norisē sniedza brīvprātīgie jaunieši no Platones un Zaļenieku pagastiem.

Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki IMG_3939 Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki Senioru_Ziemassvetki



 



Iesakām