Lieliska iespēja jauniešiem – pieteikties dalībai TV spēlē „Es varu būt premjerministrs”!

29.08.2011.

TV spēle jauniešiem meklē līderus un talantus, kuri ir gatavi cīnīties un aizstāvēt savu viedokli par dažādām sabiedrības pārvaldes un starptautiskām tēmām, kuriem ir jaunas neordināras idejas Latvijas attīstībai un kuri tuvākā nākotnē varētu veidot Latvijas politiku.

Lieliska iespēja jauniešiem – pieteikties TV spēlei „Es varu būt premjerministrs”!

http://www.youtube.com/watch?v=KrdBwOXySd8

Lai pietektos, jāizveido līdz 1 min. garu video rullīti par tēmu „Mana ideja Latvijai” un kopā ar aizpildītu anketu un jā jānosūta uz e-pastu  premjerministrs@premjerministrs.lv vai pa pastu Jaunās demokrātijas centrs, Blaumaņa iela 11/13-12, Rīga, LV1011 adresējot TV spēlei „Es varu būt premjerministrs”. Video var filmēt ar mājas kameru, mobilo telefonu vai foto kameru.

Tā būs iespēja satikties un diskutēt ar bijušajiem Latvijas premjerministriem, sabiedrības viedokļa līderiem, polittehnologiem, diplomātiem, konsultantiem, žurnālistiem, sabiedrisko attiecību speciālistiem un izmēģināt savas spējas televīzijas spēles pusfinālā un finālā, kas notiks oktobrī.

Aicinām pieteikties jaunus cilvēkus vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kuri grib un vēlas veidot Latvijas nākotnes politiku.

Pieteikties līdz šī gada 5. septembrim.

Spēles nolikums un anketa mājas lapā www.premjerministrs.lv

Piedaloties TV spēlē, uzvarētājs iegūs nākotnes premjerministra titulu un balvu vienas Latvijas Republikas premjerministra mēnešalgas apmērā.

Vairāk informācijas:
Edgars Paulovičs
Biedrība „Post Scriptum”
Phone: +371 26514523
jelgava.post.scriptum@gmail.com



 



Iesakām