Piedalies foto konkursā “IZTĒLOJIES JAUNU PASAULI!”

13.08.2009.

Eiropas Radošuma un inovāciju gada ietvaros ir izsludināts foto konkurss “Iztēlojies jaunu pasauli!”. Konkursā var piedalīties gan profesionāli, gan amatieri fotogrāfi, kas ir kādas ES dalībvalsts, kandidātvalsts, Islandes, Lihtenšteinas vai Norvēģijas iedzīvotāji, neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai tautības. Konkursa darbu iesniegšanas termiņš – 31.augusts.
Dalībniekiem ir jāiesniedz divi līdz pieci attēli par tēmu „Iztēlojies jaunu pasauli”. Lai reģistrētos dalībai konkursā, dalībniekam tiešsaistē jāaizpilda oficiāla pieteikuma veidlapa (angļu valodā). Iesniedzot pieteikumu, dalībnieks apliecina, ka materiāls ir viņa paša radīts un nav pārkāptas autortiesības. Dalībniekiem jāsaņem rakstiska atļauja no visām iesniegtajos fotoattēlos redzamajām personām. Atļaujas veidlapu varat lejupielādēt šeit. Nepilngadīgām personām ir nepieciešama vecāku atļauja. Dalība konkursā ir liegta visu Eiropas institūciju, tostarp Aģentūru, amatpersonām un darbiniekiem, kā arī to ģimenes locekļiem.
Tehniskās prasības

  1. Fotogrāfijas var būt krāsainas vai melnbaltas, uzņemtas ar digitālo vai filmas kameru (ja tiek izmantota filma, fotogrāfijas jāiesniedz ieskenētas digitālā formātā). Dalībnieki drīkst rediģēt savas fotogrāfijas, tostarp mainīt krāsas vai kompozīciju, izmantojot montāžu, kolāžu vai retušēšanu, kā arī uzlabot asumu vai koriģēt toni.
  2. Fotogrāfijas jāiesniedz digitāli, augšupielādējot tās tiešsaistes pieteikuma veidlapā divos formātos:
    • priekšskatījums (255×369 pikseļi / 9×13 cm formātā 72 dpi), kas augšupielādēts tiešsaistes pieteikuma veidlapā JPEG vai TIF formātā;
    • oriģināls ar augstu izšķirtspēju (vismaz 21×29,7cm (DIN A4) / 2480×3508 pikseļi vai līdz 7016×9933 pikseļiem / 59,4×84,1cm formātā 300dpi — lūdzu, neekstrapolējiet!), kas augšupielādēts tiešsaistes pieteikuma veidlapā JPEG vai TIF formātā.
  3. Pieteikumiem jānorāda nosaukums, iespējams pievienot arī īsu aprakstu (līdz150 zīmēm).

Darbu iesniegšanas termiņš – 31.augusts! Uzvarētājiem vērtīgas balvas.
Vairāk informācijas par konkursa norisi: www.imagine2009.eu



 



Iesakām