Iznācis 2011. gada pirmais e-apkārtraksts

31.01.2011.

Sadarbojoties Europe Direct Informācijas centram Jelgavā un Jelgavas novada pašvaldībai, iznācis janvāra e-apkārtraksts – 2010. gada projektu apkopojums.
Tajā apkopoti projekti, kas 2010. gadā realizēti, atrodas realizācijas procesā, izstrādāti un apstiprināti vai iesniegti apstiprināšanai.
Projekti veicina pašvaldības attīstību, un  Jelgavas novada pašvaldība šajā jomā strādā ļoti enerģiski. Pašreiz ir vienreizēja iespēja izmantot  Eiropas Savienības fondus – Eiropas Reģionālās attīstības fondu, Eiropas Sociālo fondu, Kohēzijas fondu, Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fondu, Eiropas Lauksaimniecības fondu lauku attīstībai, Norvēģijas valdības, kā arī citus ES un ārvalstu finanšu instrumentus.
Projekti aptver visas 13 pagastu teritorijas un prioritārās nozares – izglītība, kultūra, komunālā saimniecība, vide, uzņēmējdarbība, sociālā joma, iedzīvotāju iniciatīvas veicināšana, starptautiskā sadarbība – šie ir galvenie projektu darbības virzieni, kas veicina novada teritorijas vienmērīgi attīstību, palīdz nodrošināt visa veida pakalpojumus maksimāli tuvu dzīves vietai, tādējādi mazinot sociālo atstumtību, kā arī veicināt nodarbinātību un uzņēmējdarbību lauku teritorijās.

Pilnu janvāra e-apkārtraksta tekstu lasiet šeit



 



Iesakām