Pazudusī Eiropas atslēga atrasta!

17.05.2010.

Atzīmējot Eiropas dienu, kas visās 27 Eiropas Savienības dalībvalstīs tiek atzīmēta 9. maijā, „Europe Direct” informācijas centrs Jelgavā rīkoja akciju „Atrodi Eiropas atslēgu!”.
No š.g. 5.-7. maijam vairākās publiskās vietās Jelgavā tika izvietotas kopumā 20 atslēgas ar piekariņu, uz kura attēlots centra logotips un informācija, kā rīkoties, atrodot atslēgu. Atslēgu atradēji piektdien, 7. maijā no plkst. 12:00 – 15:00 tika gaidīti „Europe Direct” informācijas centrā, Pasta ielā 37, Jelgavas novada pašvaldības ēkā, 1. stāvā, lai atslēgtu īpašo Eiropas lādi un saņemtu suvenīrus ar „Europe Direct” simboliku. Gandrīz visas atslēgas bija atradušas savu īpašniekus un viens pēc otra akcijas dalībnieki ieradās „Europe Direct” informācijas centrā pēc balvām, kā arī centās atbildēt uz jautājumiem par Eiropas Savienību, iegriežot „laimes ratu”.
Eiropas nedēļā „Europe Direct” informācijas centrs rīkoja un piedalījās arī citos Eiropas dienai veltītos pasākumos – 5. maijā centra darbinieki apmeklēja Jelgavas novada Vircavas vidusskolu un Platones pamatskolu, kur skolēni izmēģināj jauno Eiropas „laimes ratu” un saņēma balvas, atbildot uz viktorīnas jautājumiem. 6. maijā „Europe Direct” informācijas centrs kopā ar LLU Sociālo Zinātņu fakultāti (SZF) Jelgavas pils pagalmā piedalījās SZF dienu svinīgajā pasākumā, prezentējot Eiropas „laimes ratu” plašākai sabiedrībai, palaižot debesīs krāsainus balonus un kopīgi stādot rozes pils pagalmā.
Atgādinām, ka ikvienam ir iespēja saņemt bezmaksas informatīvos materiālus par dažādām sfērām un nozarēm, kas attiecas uz Latviju kā Eiropas Savienības dalībvalsti „Europe Direct” informācijas centrā, Pasta ielā 37.

Foto no Vircavas:

Vircavasvsk_1 Vircavasvsk_2 Vircavasvsk_3

LLU:

SZF_1 SZF_2 SZF_3 SZF_4

Laimīgie atslēgas atradēji:

Eiropas_atslega_1 Eiropas_atslega_2 Eiropas_atslega_3 Eiropas_atslega_4

Informāciju sagatavoja:
Vita Kindereviča,
„Europe Direct” informācijas centra vadītāja
T. 63012252, mob. 29656207

Birkas: , , , ,



 



Iesakām