29.aprīlī Jelgavā – diskusija „Indivīds un valsts/Latvija un Eiropa”

21.04.2010.

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā jau kopš 2006.gada rīko diskusijas plašai sabiedrībai par Latvijai un Eiropas Savienībai nozīmīgām tēmām neformālā gaisotnē, kas apvienotas diskusiju ciklā ”Eirodzīve –kāpēc?”

Diskusiju ciklu vada filosofs, Latvijas Universitātes prof. Dr. phil. Igors Šuvajevs. Sarunās piedalās Latvijā pazīstami cilvēki – viedokļu līderi: eksperti, zinātnieki un politiķi. Sarunu mērķis ir mudināt paraudzīties uz mūsdienu sabiedrību, tās vērtībām un runāt par cilvēku izjūtām Latvijā un Eiropā.

Sarunas ir iespēja tikties neformālā gaisotnē, dalīties domās par Latviju Eiropas Savienībā, diskutēt, bagātināt sevi un citus, veidot augsni vērtīgām idejām un paraudzīties uz Eiropas Savienību no cita skatu punkta.

29.aprīļa sarunā pl. 17:00 kafejnīcas „Silva” 2.stāva semināru zālē (Driksas ielā 9) par tēmu „Indivīds un valsts/Latvija un Eiropa” piedalīsies arī Latvijas sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkla priekšsēdētāja Inete Ielīte un LR Augstākās tiesas Administratīvo lietu departamenta senatore Jautrīte Briede. Diskusijas temats ir veltīts indivīda un valstisko veidojumu savstarpējo attiecību noskaidrošanai, kā arī citām tēmām.

Pieteikšanās līdz 27.aprīlim (vietu skaits ierobežots).

Papildus informācija: Vita Kindereviča,
tālr. 63012252, mob. 29656207,
e-pasts: vita.kinderevica@jelgavasnovads.lv

Birkas: , , ,



 



Iesakām