Seminārs par vietējo produktu attīstību pulcina interesentus mājražošanas un uzņēmējdarbības attīstībā

22.12.2014.

Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā sadarbībā ar Lauku partnerību „Lielupe” 2014. gada 19. decembrī plkst. 14.00 Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā Svētes ielā 33, Jelgavā organizēja semināru „Leader projektu ieguldījums vietējo produktu attīstībā Jelgavas un Ozolnieku novados”. Semināra laikā dalībnieki tika informēti par ES aktualitātēm 2015. gadā, ES fondu līdzekļu ieguldījumu vietējo produktu attīstībai un uzņēmējdarbības veicināšanai Jelgavas un Ozolnieku novados, kā arī par plānoto ES atbalstu nākamajā plānošanas periodā. Jelgavas novada pašvaldības un Jelgavas reģionālā tūrisma informācijas centra pārstāvji iepazīstināja ar pašvaldību sniegto atbalstu vietējo produktu attīstībai un popularizēšanai.
Seminārā tika prezentētas divas lauku saimniecības – z/s „Gaidas” un mājražotāja Lolita Duge, kuras attīstījušās un uzsākušas vietējo produktu ražošanu, piesaistot ES fondu līdzekļus. Pasākumā noslēgumā prezentēta Lauku partnerības „Lielupe” un Jonišķu rajona partnerības sadarbības projektā izdotā grāmata „Zemgaļu receptes”.

Seminars_majrazotaji_4 Seminars_majrazotaji Seminars_majrazotaji_1 Seminars_majrazotaji_2 Seminars_majrazotaji_3 Seminars_majrazotaji_5 Seminars_majrazotaji_6



 



Iesakām