Apbalvo aktīvākos Jelgavas novada jauniešus par brīvprātīgā darba veikšanu 2014. gadā

12.12.2014.

11. decembrī Europe Direct Informācijas centrs (EDIC) Jelgavā un Jelgavas novada pašvaldības izglītības pārvalde organizēja pasākumu „Pateicība Jelgavas novada jauniešiem par brīvprātīgā darba veikšanu 2014. gadā”, kurā jau trešo gadu tiek izteikta publisku pateicība jauniešiem par brīvprātīgo darbu, kas veikts gada ietvaros. Šogad pasākumā tika teikts „Paldies!” 24 jauniešiem, akcentējot viņu brīvprātīgo darbu gan pagasta mēroga rīkotajos pasākumos, gan novada, tādos kā Jelgavas novada svētki, Audžuģimeņu salidojums, Europe Direct rīkotās akcijās, kā arī Bērnu un jauniešu centros (Jaunsvirlaukā, Elejā).

Paldies Montai Berķei, Viktorijai Brokai, Jekaterinai Seļezņovai, Aivim Butkevičam, Beātei Briņecai, Elīzai Elzai Lipšānei, Emīlam Ērikam Strupulim, Inai Viršicai, Rolandam Eihenbergam, Tomam Butkevičam, Agnesei Ragozinai, Sandai Vanagai, Valērijam Salcevičam, Elīzai Vīksnai, Nellijai Karpušenkovai, Rūtai Bitēnai, Rolandam Rudovskim, Leldei Ziemei, Lindai Anševicai, Agnesei Zviedrānei, Beātei Zviedrānei, Velgai Dombrovskai, Veronikai Baikovai un Danielai Naturinai (abas meitenes ir visjaunākās brīvprātīgā darba veicējas).

Pasākumā tika prezentēti interesanti jauniešu pieredzes stāsti – „Mans personiskais vai organizācijas brīvprātīgā darba stāsts”, ko sniedza Baiba Bērziņa, biedrības „Jauno zemnieku klubs” izpildirekktore, Inga Andrejeva, biedrības „Latvijas Sarkanais Krusts” Elejas jauniešu nodaļas projektu koordinatore, Nellija Karpušenkova, kas pārstāv Jelgavas novada Jauniešu padomi, un Reinis Širokovs, coaching treneris, kas dalījās pieredzē par savu brīvprātīgo darbu Kiprā.

“Pasākums brīvprātīgajiem jau kļuvis par tradīciju un tiek rīkots, lai radītu gandarījuma sajūtu par paveikto un paši jaunieši sajustu tā nozīmīgumu. Jaunieši paveic patiešām daudz, bet joprojām ir nepieciešams veicināt Jelgavas novada jauniešu interesi un izpratni par brīvprātīgo darbu, kā arī sekmēt viņu iesaistīšanos brīvprātīgā darba veikšanā un organizēšanā. Acīm redzami viņi, gūstot šādu pieredzi, paplašina savu redzesloku, gūst izpratni par daudziem procesiem, kas savukārt paver dažādas iespējas un rada idejas turpmākai rīcībai,” stāsta Kristīne Kode, jaunatnes lietu speciāliste.

Europe Direct Informācijas centrs Jelgavā jau no savas darbības pirmsākumiem iesaista brīvprātīgos jauniešus savās aktivitātēs, un EDIC dalība pasākumos nav iedomājama bez viņu atbalsta. Apbalvošanas pasākumā tika demonstrēti foto no aizvadītā gada brīvprātīgo aktivitātēm. Apbalvojamie saņēma Pateicības rakstus un dāvanas ar EDIC simboliku. Jaunieši izteica gatavību un jaunas idejas sadarbībai arī turpmāk.

Brivpratigie_jauniesi Brivpratigie_jauniesi_1 Brivpratigie_jauniesi_2 Brivpratigie_jauniesi_3

Vairāk informācijas un foto šeit



 



Iesakām